Prajitura cu foi de napolitana

de Teo in Prajituri, 21 Noi 2009 | 22934 vizualizari

COMENTARII (10)

Teo 1

21.11.2009, 14:13

va arat mai tarziu si ce a iesit; astept "consilierul"!

liana_geicu 1

21.11.2009, 17:56

buna, buna! este o prajitura deosebita! tocmai am testat-o!

Oana 1

21.11.2009, 19:43

Arata tare bine! Dar crema e cu galbenusuri crude? nu se poate face putin la bain-marie? oricum, e super!

liana_geicu 1

21.11.2009, 19:52

Oana, eu tocmai am mai mancat 2 bucati de praji...si este foarte buna crema!

Bunica 1

22.11.2009, 11:12

Ne-ai convins. Daca nu puneai nuca de cocos era perfecta pentru mine. Dar se poate si fara nuca de cocos, ciocolata rasa este suficienta pentru cei care nu suporta nuca de cocos.

liana_geicu 1

22.11.2009, 11:46

pe langa nuca de cocos cred ca a pus si nuca pisata! oricum aceasta prajitura este fooarte buna, garantez! iar nuca de cocos parca nu prea se simte, se pune putina doar de decor pe langa ciocolata ca sa fie culori diferite....

ANCA 1

22.11.2009, 12:05

hmmm, suna bine!

Michelle 1

22.11.2009, 13:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Figaro, reteta de la mama mea