Prajitura cu crema de vanilie si bezea

de sandytza in Prajituri, 5 Oct 2009 | 11905 vizualizari

COMENTARII (26)

ANCA 1

06.10.2009, 00:11

arata super!!

rivka 1

06.10.2009, 00:53

arata intr-adevar super, foarte decorativa prajitura asta!!!!

Bunica 1

06.10.2009, 14:16

Dupa atata absenta era musai sa vii cu ceva bun si frumos.

luminita20_2006 1

06.10.2009, 22:47

arata super

sandytza 1

07.10.2009, 00:09

multumesc fetelor pentru apreciere . Ma bucur ca va place si sincer merita si probata.

ionix 1

07.10.2009, 15:31

cu ce le-ai decupat asa frumos??? cat de mare e tava ta??? cred ca e foarte buna... seamana cu o crema care-am facut-o de curand dupa reteta lui Miha...
arata bine prajiturica asta si as face-o in weekend hihihihi

sandytza 1

07.10.2009, 16:12

tava mea de prajitura e dreptunghiulara normala nu stiu exact dar dimensiunile standard. Iar cu ce am decupat e un cerc de inox inalt ce se foloseste la decorat platouri . Am sa pup o poza sa vezi.

ionix 1

07.10.2009, 17:10

ahh, o sa ma duc sa caut cerc de ala...
mersiiiiiiiiiiiii

leoflori 1

07.10.2009, 17:17

sandytza 1

07.10.2009, 17:24

Pentru nimi Ionix

ionix 1

07.10.2009, 17:43

o sa-ti spun daca mi-a iesit si ce mi-a iesit hehehe

sandytza 1

07.10.2009, 20:25

Sony un pic mai este numa

sandytza 1

08.10.2009, 00:44

Roxy pacat ca aici nu se poate si gusta numai vedea

sandytza 1

08.10.2009, 15:02

Carmen nu am facut niciodata dulceata de gogonele

ionix 1

08.10.2009, 19:58

pssssst... nu te supara... cand faci albusurile pe foc le bati si inainte??? sau le bati direct numai in bain-marine?? si daca le tai cu un cutit merge??? n-am gasit forma ca a ta

sandytza 1

08.10.2009, 21:55

Ionix bat inatai albusurile pana devin cat de cat teapene apoi le batpe abur. Pe abur se bat pana se incheaga un pic . Ai sa vezi cum se schimba si o sa se faca dure dure. Cand le tai cu cutitul perfect sa sti chiardaca tai bucati mici. Cat despre forma poti sa iti faci dintr-o conserva de tabla cat de cat tare

ionix 1

09.10.2009, 13:09

ah, ar fi si asta o idee... si daca decupez este greu de decupat??? adica risc sa rup prajiturica sau ceva??? de abia astept s-o fac, mi se pare greut un pic la faza cu bezeaua... sper sa-mi iasa
ah, si eu ma gandeam sa presar capucinno deasupra??? crezi ca merge?
trebuie lasata la rece mai mult inainte de a o manca ? sa stiu dac-o fac de azi sau maine

sandytza 1

09.10.2009, 22:13

Ionix eu am taiat-o imediat dupa ce am terminat-o . Sfatul meu e sa o tai dupa ce o lasi un pic la rece. Adica sa apuce sa se intareasca untul . De preferat e sa se manance dupa o zi pentru ca tot siropul ce lasa bezeaua intra prin crema in blat si se insiropeaza . Daca o mancati imediat nu se intampla nimic . Eu am facut l arepezeala si in 2 ore s-a mancat si succes a avut 100 % . De decupat se decupeaza foarte simplu. Doar apesi cercul si se taie usor. Chestia e ca o sa ai parti ale prajiturii care raman dupa decupare si nu se pot pune pe un platou dar de mancat se pot manca . Sper sa te fi lamurit .

sandytza 1

10.10.2009, 01:12

Apropo Ionix dupa ce o faci poate ne aretisi noua

ionix 1

10.10.2009, 17:14

salut... sarut-mana mult pt indicatii... pai, astept sa "asamblez prajitura"... blatul mi-a crescut foarte mult, nu stiu de ce dar arata foarte bine.... acum o sa ma duc sa pregatesc sa fac bezeaua... mi-e un pic frica sa n-o stric acum la final o sa postez poze... sarut-mana mult, esti o dulcica...
ah, si n-am facut rost de forma rotunda asa ca o sa le fac patratele... n-o sa fie asa momoase ca ale tale
mersi mult

ionix 1

15.10.2009, 18:27

heyyy, ce mai faci? am postat, in sfarsit, pozele si cu reteta ta http://www.bucataras.ro/retete/2171/prajitura_cu_crema_de_vanilie_si_bezea.html

sandytza 1

17.10.2009, 22:46

Am vazut Ionix . Foarte bine arata felicitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu nectarine