Prajitura cu cafea

de Miha in Prajituri, 30 Iul 2010 | 14560 vizualizari

COMENTARII (40)

Miha 1

30.07.2010, 16:32

Multumesc Madi!

Miha 1

30.07.2010, 16:34

"miha deci ai avut treaba pe furis de copii ha? si cafeaua cica e excitant al simturilor, pune sangele in miscare, creste adrenalina." Orice treaba facuta pe furis creste adrenalina.

rivka 1

30.07.2010, 16:53

arata minunat! o sa o fac si eu

epurasha2bb 1

30.07.2010, 17:23

rivka da vezi sa fie pe furis!

Miha 1

30.07.2010, 17:30

"arata minunat! o sa o fac si eu " Prajitura sau treaba pe furis?

Oana 1

30.07.2010, 23:07

Miha 1

30.07.2010, 23:57

Pe furis Oana, pe furis.

Sylvia 1

31.07.2010, 09:22

Miha am facut tartele cu cu fructe postate de Julie, eu le-am facut cu piersici.

Sylvia 1

31.07.2010, 09:22

Si te astept la mine pregatesc ceva bun

rivka 1

05.08.2010, 10:06

miha? am facut de dsimineata blatul si mi-a crescut ca un chec....adica pe mijlocul tavii mai mult si aluatul fiind pufos, aeros a crapat in cateva locuri cam mult...sunt curioasa daca voi reusi sa-l tai cum trebuie in 3...
asa ti-a iesit si tie? ca ma tot intreb cum ti-a iesit tie asa plat...dreapta, profi, sau pui o greutate peste el imediat dupa ce il scoti din cuptor? cum iti iese asa...perfect?

Miha 1

05.08.2010, 10:23

Rivka, n-am pus nici o greutate peste el. Am copt intr-o tava patrata, dar asta nu are importanta, poate fi copt si in tava rotunda sau orice alta forma. Cand l-am scos din cuptor l-am rasturnat cu fundul in sus pe un gratar si l-am lasat la racit. Pentru taiat folosesc un taietor special de patiserie, se poate regla la grosimea dorita. Blatul este intr-adevar unul aerat si cu multe gauri, dar cocoasa n-a facut. Incearca si taie mai intai "cocoasa", sa indrepti blatul mai intai si mai apoi sa-l tai in 2 sau in 3.

rivka 1

05.08.2010, 10:34

ioi da...l-ai intors cu fundul in sus, m-am gandit si eu la asta. da sa se raceasca sa vad cum il tai apoi, ca blatul a crapat destul de tare...da tava aia am folosit-o si e, patrata 20/20 aia de la reteta de ceapa umpluta.

Miha 1

05.08.2010, 10:37

Eu zic ca cel mai bine e sa-i tai cocoasa, sa-l indrepti si mai apoi sa-l tai in cate blaturi crezi ca merge. Il poti taia si in 2 si pui un singur strat de crema.

rivka 1

05.08.2010, 10:40

il tai numai in 2 ca nu pot sa-l tai in 3 cu cutitul mi-e frica ca il nenorocesc degeaba...chiar asa gros nu e...

rivka 1

05.08.2010, 10:42

merci...gata l-am taiat in 2 dar il las asa sa nu-l stric, pun numai un strat(mai gros) de crema,
ok atunci merg sa o termin!
pupe , pe mai tarziu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ruby ''bruneta''