Prajitura Chinezoaica

de La Ancuta in Prajituri, 24 Noi 2011 | 27348 vizualizari

COMENTARII (59)

La Ancuta 1

27.11.2011, 17:57

Mena te mai astept sau o mananc eu pe toata?

La Ancuta 1

27.11.2011, 17:58

gaby chiar ca este buna

La Ancuta 1

27.11.2011, 17:58

Multumesc Mirela

La Ancuta 1

27.11.2011, 18:00

Horia multumesc pentru aprecieri. Cat despre denumire, presupun ca acest nume vine de la glazura galbena

La Ancuta 1

27.11.2011, 18:01

Alinutza

aziz 1

28.11.2011, 08:48

o facea o vecina de-a noastra ..valei ce apetisanta imi parea ca si acum dealtfel

La Ancuta 1

28.11.2011, 10:26

Mona astazi sunt eu vecina ta

deyutzky 1

27.12.2011, 14:27

imi place mult

La Ancuta 1

27.12.2011, 15:07

Deyu ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Snickers Bars