Prajitura "Alba ca Zapada"

de deyutzky in Prajituri, 13 Oct 2013 | 24331 vizualizari

COMENTARII (34)

Merisor 1

13.10.2013, 17:06

Foarte bine ti-a iesit!

RoXx 1

13.10.2013, 17:11

da , e extraordinara

Valclaudia 1

13.10.2013, 17:26

super praji!

deyutzky 1

13.10.2013, 17:27

multumesc Merisor

deyutzky 1

13.10.2013, 17:27

roxx

babi5 1

13.10.2013, 17:29

Anett 1

13.10.2013, 17:30

Lorra 1

13.10.2013, 17:36

Mmmm...un deliciu

Corinuta 1

13.10.2013, 17:41

Foarte frumoasa praji ai facut!

nadea68 1

13.10.2013, 17:44

diaconta 1

13.10.2013, 17:48

ce minunatie

ianculubita 1

13.10.2013, 18:04

buna praji

Lavinia 1

13.10.2013, 18:06

o bunatate de praji

laura_n 1

13.10.2013, 18:15

foarte buna, o prajitura tare indragita intr-adevar

marcela1979 1

13.10.2013, 18:19

buna buna

Constelatialeu 1

13.10.2013, 18:30

deyutzky 1

13.10.2013, 18:46

multumesc tuturor pt aprecieri va invit sa serviti cate o bucatica

Bya Ralu 1

13.10.2013, 18:49

tare buna

Miha 1

13.10.2013, 18:52

mihaelam90 1

13.10.2013, 20:04

eee da ce bunatateee

Rocsi 1

13.10.2013, 20:11

Foarte buna aceasta prajitura. Asteptam mereu cu nerabdare sarbatorile sau zilele festive pentru ca ne facea mama aceasta prajitura

babi5 1

13.10.2013, 20:23

Cris2711 1

13.10.2013, 20:27

Mor de pofta cand vad prajitura asta

MotanLaOale 1

13.10.2013, 21:06

RuxyRux 1

13.10.2013, 21:19

Arata minunat Dey!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Krantz