Porc cu cus-cus

de Sidy in Porc, 27 Mar 2011 | 6091 vizualizari

COMENTARII (15)

Bunica 1

27.03.2011, 08:42

Primaaaa ! Nu ma dau in vant dupa cus-cus , dar o bucata de friptura pot fura Nu m-a auzit nimeni....Asa-i?

Bucataras 1

27.03.2011, 09:39

saptamina trecuta a mincat si mateiutzul meu prima data cus-cus. si i-a placut mult

gaby_duceag 1

27.03.2011, 10:22

Eu nu am mancat niciodata.
Bine ca aici la noi..la tzara)) nici nu stiu daca este.

DIANA B 1

27.03.2011, 10:33

E tare bun cus-cusul , dar eu l-am folosit doar la gulasul de vita , ca un mic ingredient , dar ce-ai realizat tu e

asa ca-l trecem la FAVO !

aziz 1

27.03.2011, 10:40

diaconta 1

27.03.2011, 11:02

ce-mi place cus-cus-ul dar nici carnea n-o refuz

Rocsi 1

27.03.2011, 11:04

MotanLaOale 1

27.03.2011, 11:12

bun bun

elena1988 1

27.03.2011, 11:28

n-am mancat pana acuma cus cus

deyutzky 1

27.03.2011, 13:12

treb sa incerc si eu cus cus

LUK 1

27.03.2011, 15:50

buuunn

Lau 1

27.03.2011, 17:26

bun

divainbucatarie 1

27.03.2011, 17:27

mirela0911 1

27.03.2011, 19:01

Tare bun

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rasol de porc cu sos de hrean