Platou taranesc

de Ancutsa in Porc, 16 Noi 2017 | 3518 vizualizari

COMENTARII (22)

xana 1

16.11.2017, 18:14

reisnaor_2006 1

16.11.2017, 19:08

RODIMUR 1

16.11.2017, 19:16

Un platou consistent și gustos!

MotanLaOale 1

16.11.2017, 19:21

Merisor 1

16.11.2017, 19:30

Papa buuun!

madi_marin 1

16.11.2017, 19:35

foarte fain!

Rahela Velicu 1

16.11.2017, 21:26

Ancutsa 1

16.11.2017, 22:48

Va multumesc mult!!

RuxyRux 1

16.11.2017, 22:50

Tare bun Ancutsa! Mai ales in familie la masa cu cei dragi!

mihaelar63 1

17.11.2017, 07:33

miki_a 1

17.11.2017, 09:13

Un meniu tare gustos!

mirela0911 1

17.11.2017, 09:58

Foarte bun si gustos!

Ancutsa 1

17.11.2017, 10:16

Multumesc frumos, Ruxy!

Ancutsa 1

17.11.2017, 10:16

Mihaela,

Ancutsa 1

17.11.2017, 10:16

Multumesc, Mihaela, ma bucur mult ca ti-a placut!

Ancutsa 1

17.11.2017, 10:17

Multumesc mult, draga Mirela!

elucubratiiculinare 1

17.11.2017, 16:49

lipseste kaizerul

Rocsi 1

17.11.2017, 21:23

oanapl 1

17.11.2017, 21:40

dantes 1

18.11.2017, 09:52

Lau 1

18.11.2017, 10:13

bun

Ancutsa 1

18.11.2017, 12:10

Va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum sa gatesti purcel la protap – Reteta traditionala si sfaturi utile pentru un gust desavarsit