Platou taranesc

de alexandrinapop in Porc, 1 Ian 2011 | 10912 vizualizari

COMENTARII (15)

Rocsi 1

01.01.2011, 15:44

Bun venit printre bucatarasi!!

Cris2711 1

01.01.2011, 15:49

Bine ai venit

corina241 1

01.01.2011, 15:52

Asa,Rocsi primirea
Bine ai venit iti urez si eu!!!!
La multi aniii!!!!

nadina73 1

01.01.2011, 16:00

Bun venit la multi ani

MIUTA 1

01.01.2011, 16:30

La multi ani!

tanyapatap 1

01.01.2011, 18:56

alexandrinapop 1

01.01.2011, 19:18

La Multi Ani va doresc si eu !

Mitinita 1

01.01.2011, 21:29

asta da platou romanesc!

LUK 1

02.01.2011, 14:40

f frumos!

elena1988 1

03.01.2011, 16:12

doamne cat de bine arata platoul asta

elena1988 1

03.01.2011, 16:12

am lasat

Dana_Retetegg 1

03.01.2011, 16:23

super

mamaieelena 1

03.01.2011, 23:59

un plataou din acela vreau si eu

gaby_gabytza 1

24.02.2012, 14:21

Ancutsa 1

15.01.2018, 14:37

Ce bine arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800

pe 05.07 la 18:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc la tava