Plastilină de ciocolată

de anomisana in Dulciuri, 14 Mai 2012 | 8422 vizualizari

COMENTARII (28)

mihaelar63 1

14.05.2012, 07:55

Chiar ca e o solutie rapid si usor de lucrat

Lau 1

14.05.2012, 08:24

interesant

MotanLaOale 1

14.05.2012, 08:39

Rocsi 1

14.05.2012, 10:57

super

diaconta 1

14.05.2012, 11:10

interesant

cocolina 1

14.05.2012, 11:52

mirela0911 1

14.05.2012, 13:48

Interesant!

jolygina 1

14.05.2012, 14:44

imi place

La Ancuta 1

14.05.2012, 14:59

am retinut ideea pentru urmatorul tort

MIUTA 1

14.05.2012, 16:59

Super idee imi place

aziz 1

14.05.2012, 19:36

mamaieelena 1

14.05.2012, 20:35

bun,bun

Sim0na 1

15.05.2012, 08:08

Direct la favorite!!!

iry-gabriela 1

15.05.2012, 10:13

interesanta si direct la favorite

silvi0ara 1

15.05.2012, 10:20

Interesant si de retinut.

mena29 1

15.05.2012, 11:09

Imi place mult ideea,trebuie probata. Felicitari!

gaby_duceag 1

15.05.2012, 11:12

WOW! Suna grozav! Se poate si cu ciocolata cu lapte sau neagra?

diaconta 1

15.05.2012, 11:33

mi-a ramas ideea de cand am vazut tortul asta: http://www.myfancycake.com/2012/01/tort-gateau-royal.html si musai sa-l faptuiesc intr-o zi

diaconta 1

15.05.2012, 11:34

nu prea stiu eu cum sa masor mierea,ma enerveaza cand mazgalesc peste tot cu ea

anomisana 1

15.05.2012, 11:35

Multumesc pentru aprecieri. Da, Gabi, se poate cu orice fel de ciocolata.

anomisana 1

15.05.2012, 11:37

Dia, eu am cantarit-o, dar cele 40 g cred ca au fost cam 2 linguri. Iar cu reteta de Gateau Royal, m-ai bagat in boala. Din pacate eu nu stiu sa modelez flori, dar poate voi reusi sa invat intr-o zi. Multumesc pentru acest link.

diaconta 1

15.05.2012, 11:43

Ei lasa ca ca si tu ai facut minunatii de ornamente.Nici eu nu ma prea pricep sa modelez.Acu am niste pasta de zahar si martipan si n-am nici prilejul nici inspiratia de a le folosi
si cu lingura daca pun mierea,daca are consistenta buna,se ia cam multa,tot la cantar voi ajunge

Angelina_Elena 1

15.05.2012, 15:54

o idee numa buna pt torturi!

Geanina87 1

21.05.2012, 13:08

Foarte usor de preparat,o voi incerca cat de curand

Geanina87 1

23.05.2012, 19:18

E obligatoriu ca mierea sa fie de salcam??? sau poate fi orice fel de miere?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dovleac, mure si ciocolata - Desert aromat si pufos

de oanapl 7

ieri la 21:53

Peste rosu (biban rosu) prajit - Simplu si foarte gustos

de Caty 3

ieri la 17:39

Dorada la cuptor - Reteta usoara si gustoasa

de Caty 3

ieri la 16:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu nuca de cocos si banane