Placinta taraneasca cu conopida

de Teo in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2011 | 5419 vizualizari

COMENTARII (11)

Lau 1

09.10.2011, 14:26

buna

diaconta 1

09.10.2011, 14:27

ce reteta faina

MIUTA 1

09.10.2011, 14:32

Imi placeeee

mirela0911 1

09.10.2011, 15:00

cred ca e tare buna

Teo 1

09.10.2011, 18:36

Este un aperitiv gustos si foarte consistent++!

aziz 1

09.10.2011, 18:40

aha...

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:15

Este foarte potrivita pentru micul dejun sau pentru pachet la serviciu/scoala! Este gustoasa si consistenta! Cred ca ar merge foarte bine pusa intr-o tava de chec/cozonac.

kamy 1

09.10.2011, 23:14

buna

MotanLaOale 1

10.10.2011, 10:43

buna buna

adry88 1

10.10.2011, 12:33

gaby_gabytza 1

10.10.2011, 13:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi