Pizza

de madi_marin in Pizza, 12 Aug 2010 | 4456 vizualizari

COMENTARII (17)

rivka 1

12.08.2010, 20:55

maine fac si eu pizza.

Laly 1

12.08.2010, 21:58

vreu si eu o feliuta

epurasha2bb 1

12.08.2010, 22:25

sa sti ca si pe minem-ai convinsa sa fac maine pizza ! 5 f

Teo 1

12.08.2010, 23:04

Madi, bine ca te-ai gandit la o reteta mai simpla , uite,vezi, ai convins mai multe persoane, deci si pe mine !

lilik 1

13.08.2010, 00:09

mama ce bine arata,park ii simt mirosul de aici....5f...si o bucatik micuta k tare mai sunt pofticioasa

nadina73 1

13.08.2010, 00:21

ce bine arata 5fsi veau o feliuta

mena29 1

13.08.2010, 08:34

Dupa ciorbita merge si o feliuta de pizza

madi_marin 1

13.08.2010, 09:02

fetele.....spor la treaba.....

madi_marin 1

13.08.2010, 09:03

doua feliute mai am....va rog sa serviti....va intelegeti voi....

Rocsi 1

13.08.2010, 11:12

la cata ai facut sigur mai gasesc si eu un coltisor

madi_marin 1

13.08.2010, 14:11

rocsi....s-a papat toata.... dar cand mai fac te chem prima sa o degusti, ok?

Sylvia 1

13.08.2010, 20:30

Super ti-a iesit, 5 furculite si aici !!!

madi_marin 1

13.08.2010, 20:41

Sylvia.....multumesc....

Corinuta 1

14.08.2010, 00:38

pizza! yamiii

vik 1

14.08.2010, 01:01

Am cautat pe net la disperare reteta de aluat de pizza gustos.
Am incercat nenumarate retete si m-am oprit la una anume.
Faina este cu 13% proteine,( gluten) si se numeste " faina de forta", ceea ce in Romania, imi aduc aminte, mama o numea" 3 nulas"( are 000marcat pe eticheta).

La 1 kg de faina pun 25 grame de drojdie iarna si 15 grame vara, 510 ml apa minerala , 12 linguri de ulei de masline extra virgin si 3 lingurite cu varf de sare marina.

Framant , portionez aluatul taindu-l cu un cutit ( nu e indicat sa se rupa aluatul de pizza) in general 225-250 grame aluat/ pizza, dau forma sferica aluatului si le asez pe o tava la distanta mare una de alta , acoperite cu folie de plastic.
Le las la dospit in frigider, 10-.12 ore.
Le congelez dospite si le dezcongelez inainte de a le utiliza, ungand tava si aluatul cu putin ulei de masline inainte de a adauga ingredientele.

madi_marin 1

14.08.2010, 07:43

vik....e bine de retinut si reteta ta de blat. si treaba cu congelatul imi place, e mai la indemana sa scoti un aluat gata preparat, desi nici de facut pe loc nu e greu..... si eu am incercat multe retete de blat pana sa gasesc una care sa imi placa....

Ubulika 1

16.08.2010, 10:47

miamyyyyyyyyy ce bine arataaa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

Buturuga Padurea neagra - Reteta dietetica si usoara

pe 28.12 la 21:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza deliciosa