Pilaf de urzici

de susu in Mancaruri de post, 22 Iun 2012 | 10033 vizualizari

COMENTARII (10)

Lau 1

22.06.2012, 13:07

bun

laura_n 1

22.06.2012, 15:00

nu am mancat in viata mea urzici am mereu impresia ca ma vor pisca de limba ) dar arata tare bine

susu 1

22.06.2012, 15:04

Laura nu te pisca si sunt nemaipomenite iar pentru carnivori se pot gati cu putina carnita sa le dea gust Eu as manca in fiecare zi mai ales cele cu hrean insa nu are cine sa mi le curete

Bya Ralu 1

22.06.2012, 16:44

minunat

Alinutza80 1

22.06.2012, 16:48

foarte bune

iry-gabriela 1

22.06.2012, 20:51

exact pe gustul meu

mamaieelena 1

22.06.2012, 21:18

mmmmm bun

MotanLaOale 1

22.06.2012, 23:47

Sim0na 1

23.06.2012, 23:19

Off.. unde mai gasesc eu urzici acum?! Delicioasa combinatia

jolygina 1

20.08.2012, 22:25

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu cartofi