Pilaf cu ciuperci

de ianculubita in Mancaruri de post, 14 Mar 2012 | 4880 vizualizari

COMENTARII (20)

VERONICA2607 1

14.03.2012, 21:05

ce bun e

iry-gabriela 1

14.03.2012, 21:12

MotanLaOale 1

14.03.2012, 21:14

diaconta 1

14.03.2012, 21:15

foarte bun

Anamaria Cook 1

14.03.2012, 21:25

gaby_duceag 1

14.03.2012, 21:29

cat de draga imi esti!
ce introducere frumoasa!

Rocsi 1

14.03.2012, 21:29

Si noua ne place!!

mena29 1

14.03.2012, 21:32

Si mie imi place sa fiu foarte atenta la aspect.
Multa sanatate sotului tau!

ianculubita 1

14.03.2012, 22:02

Multumesc fetelor,va iubesc pe toate pentru tineretea,harnicia si veselia voastra;nu mai spun de prieteniile care s-au legat aici;sa fiti fericite!!

mena29 1

14.03.2012, 22:05

Miha 1

14.03.2012, 22:05

Si secretul? Care e secretul?

Laly 1

14.03.2012, 22:09

Ce bunatate

ianculubita 1

14.03.2012, 22:23

Fetelor atunci cand vreti sa gatiti cu ciuperci,nu cumparati decat daca sunt infundate(sa nu se vada lamelele de sub palarie)si daca sunt foarte albe;atunci sunt si foarte proaspete;ve-to observa ca la aceste ciuperci lamelele sunt foarte deschise la culoare aproape spre alb;restul ciupercilor care nu sunt proaspete,lamelele sunt negre ceea ce da culoare preparatului vostru;daca totusi aveti urgenta si sunteti nevoite sa cumparati,in loc de apa puneti la fiert lapte si nu le caliti(se inegresc mai tare)si mai e un motiv pentru care nu va recomand sa cumparati decat ciuperci proaspete,e ca cele vechi s-ar putea sa fie si toxice;nu e cine stie ce mare secret,dar e bine sa tineti cont de el.

mena29 1

14.03.2012, 22:24

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:28

Lau 1

15.03.2012, 08:17

place

MIUTA 1

15.03.2012, 11:36

Foarte bun

oana_pisicutza16 1

15.03.2012, 13:11

bucatarimcudiana 1

15.03.2012, 14:54

bun,bun,bun

Aurelia 07_07 1

16.03.2012, 08:13

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole Batuta sau Frecata (Reteta Video)