Pilaf cu carne de pui in vas roman

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 28 Sep 2010 | 23133 vizualizari

COMENTARII (59)

La Ancuta 1

28.09.2010, 22:28

Imi place tare mult cum arata.

Miha 1

28.09.2010, 22:29

"Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond" Is curioasa ce replica iti va da Gusti. Sau Mircea!

jolygina 1

28.09.2010, 22:29

am si eu o nelamurire vasul roman pana la urma e vasul din pamant dinala rosu ,adica mai pe romaneste strachinile parca asa se numesc din cate stiu sa ma corecteze cineva daca stie

mihaelar63 1

28.09.2010, 22:32

ce idee minunata ., la vas roman inca nu am facut , o trec la favorite

yafa 1

28.09.2010, 22:34

ce fain trebuie sa fie, eu ador pilaful cu pui asa ca in curand iti voi urma reteta cu toate ca nu prea sunt prietena cu vasul asta roman.

ela 1

28.09.2010, 22:39

Jolygina,vasul roman este vasul din lut,acum intr-o prezentare mai moderna,mai elegant

nadina73 1

29.09.2010, 00:20

vreau 5f

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:47

Medi, cre' ca asta e visul tuturor barbatilor de pe mapamond@ionix, ma duc sa-l intreb pe George

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:48

Daaaaaaaaaaaaa Ela ,cum sa nu ,il folosesc.............noroc cu tine ca altfel era pe post de bibelou..............

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:49

Multumesc,Anca...............

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:50

Si eu sunt curioasa Miha da vad ca deocamdata nu zic nimic , cred ca se gandesc

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:50

Gina, vezi ca raspunsul il ai de la Ela iar eu am atasat o poza cu un astfel de vas.................

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:51

Mihaela, nici eu nu am facut pana acuma , este prima data dar d-acum inainte numai in el am sa fac..............

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:53

yafa, eu aveam vasul cumparat de ceva vreme si nu il foloseam ,pana cand Ela mi-a dat un branci si d-atunci il tot folosesc...........e tare bun,incearca...................

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 07:54

iti dau nadina..............

ionix 1

29.09.2010, 08:21

mai, eu nu prea-s curioasa mi-e frica c-o sa ma urecheasca

mena29 1

29.09.2010, 08:30

Medi,la ora 13 fix sunt la tine la masa

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:44

ba eu is ionix

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 09:45

Mena, am deschis usa.................

maria_claudia 1

29.09.2010, 10:20

vanilla 1

29.09.2010, 10:56

de vreo doi ani imi sta vasul asta in bucatarie si inca nu l-am folosit de loc!!!
cred ca o sa il inaugurez cu reteta asta!!!!

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 11:25

Maria, te invit la masa................

Bucataras Medi 1

29.09.2010, 11:27

Vanilla sa stii ca si eu ca si tine il aveam si nu il foloseam pana cand am vazut o reteta a Elei si atunci m-am hotarat sa il pun la munca........folisestel cu incredere...............

lacrimioara 1

29.09.2010, 23:27

imi pace pilafu mult sant inebunita dupa el a iesit super felicitari

Bucataras Medi 1

30.09.2010, 18:12

Multumesc de vizita si comentariu Lacamioara.................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute in cuib cu afumatura