Piine la cuptor in oala de lut

de elemer in Piine, 20 Mar 2014 | 5882 vizualizari

COMENTARII (10)

Tabita _ 1

20.03.2014, 23:39

MotanLaOale 1

20.03.2014, 23:49

simonacallas 1

21.03.2014, 07:30

Foarte buna painea

Pushaa 1

21.03.2014, 11:08

imi place!

Rocsi 1

21.03.2014, 11:26

Ce gustoasa

deyutzky 1

21.03.2014, 12:06

foarte buna!

Alexandra Burz 1

21.03.2014, 12:59

laura_n 1

21.03.2014, 17:27

bun venit!

Panacris 1

22.03.2014, 14:06

Interesant! Eu știam că vasul de lut trebuie ținutîn apă rece cca. 20 de minute înainte de a pune la cuptor, și cuptorul să fie rece. Dar probabil că așa este la preparate din carne etc. nu și la pâine De probat! Bine ai venit!

elemer 1

22.03.2014, 21:46

Da ai dreptate dar am pus foi de varzá si atunci nu mai trebuie tinut in apa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Schiacciata