Piftie de post cu zarzavaturi

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 22 Feb 2010 | 15006 vizualizari

COMENTARII (7)

Teo 1

22.02.2010, 22:44

Frumoasa piftie! uite ,ca se poate si piftie de post; bravo, idee!

nadina73 1

22.02.2010, 23:51

da si ce buna e merita sa o incerci

brie 1

24.02.2010, 01:23

interesantă rețetă,dar ce fel de gelatină ai folosit? gelatină vegetală? pentru că în comert se gaseste o variantă pentru vegetarieni,în schimb cel mai des este comercializată cea care este obținută din colagenul din pielea și oasele de animale care nu are legatură cu produsele de post

nadina73 1

24.02.2010, 01:43

IUBITA MEA EU CRED CA E VEGETALA FIINDA AICI IN SPANIA NU SCRIE PE PLIC NIMIC LEGAT DE ASA CEVA ,NU STIU IN TARA SINCER CUM E GELATINA

nadina73 1

24.02.2010, 01:53

iubita ,uite char m-am uitat iarasi pe plic ca si eu am cautat mult timp si scrie ca e vegetala,,,,,,,,,,,,,,cat de vegetala o fi numai spanioli stiu,probabil si in tara sant pe mai multe categori nu stiu sincer ,daca vrei iti trimit eu?

brie 1

24.02.2010, 09:44

am înțeles merci , ești drăguță dar nu e nevoie să-mi trimiți

danis 1

06.04.2010, 21:41

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu ciuperci