Piftie cu stelute

de epurasha2bb in Porc, 29 Oct 2010 | 4827 vizualizari

COMENTARII (13)

giuliana 1

29.10.2010, 11:01

bunaaaaaaa rau de tot la noi in oltenia piftia e pe al doilea loc dupa sarmale 5 furci

Rocsi 1

29.10.2010, 11:19

ce frumoase

corina241 1

29.10.2010, 11:33

ador piftia cu mult usturoi
foarte frumoasa expunerea

Bucataras Medi 1

29.10.2010, 11:37

cat de mult imi place piftia..............de-abia astept sa vina sarbatorile sa fac si eu..................

Corinuta 1

29.10.2010, 11:54

ce dragutza-i! pe la noi le zice racituri

La Ancuta 1

29.10.2010, 12:27

ce mult imi place. Si la noi le zice racituri

epurasha2bb 1

29.10.2010, 12:33

Si al noi le mai zice racituri! de fapt noi oltenii cred ca am adoptat toate formele de zicere, intelegem orice ! mancare sa fie!

28_andreea 1

29.10.2010, 14:46

si la noi in banat tot racituri le zice.si sunt foarte gustoase

kamy 1

29.10.2010, 16:02

imi plac ff mult racile tot cu usturoi mult,limpezi si fara grasimea aia de deasupra...beah...dar fac numai de paste si de craciun 5f

diaconta 1

29.10.2010, 17:32

Te pregatesti de sarbatori Roberta acum doua saptamani am facut si noi,tare bune mai sunt

madi_marin 1

29.10.2010, 20:05

eu nu astept sarbatorile ca sa fac, daca mi-e pofta.....execut in orice moment..... si mie imi place foarte foarte mult.....

Adinacarla 1

02.11.2010, 12:17

frumoas expus la mine in zona le spune "cotoroaje"

anadeea 1

17.12.2010, 14:07

minunata reteta ta,simpla si la obiect: mi-ai facut o pofta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Racitura de porc