Piept de rata cu cartofi si sparanghel

de Gherca Daniela in Rata, 11 Apr 2019 | 3534 vizualizari

COMENTARII (22)

mihaelar63 1

11.04.2019, 11:59

Daniela ., piept de rata avem in meniu si noi astazi

Gherca Daniela 1

11.04.2019, 12:04

vasimur 1

11.04.2019, 12:07

RODIMUR 1

11.04.2019, 12:10

Ce bine arată...!

Gherca Daniela 1

11.04.2019, 12:10

Multumesc

Bya Ralu 1

11.04.2019, 12:53

bun bun

MotanLaOale 1

11.04.2019, 12:53

diaconta 1

11.04.2019, 13:16

Inca nu am mancat carne de rata,ar trebui sa incerc.Foarte bine arata

Panacris 1

11.04.2019, 13:37

Rahela Velicu 1

11.04.2019, 15:35

Bunica 1

11.04.2019, 15:37

Ce frumos este gatit pieptul de rata!

Constelatialeu 1

11.04.2019, 19:17

Nu stiu cum e treaba cu sparanghelul asta, pot sa-l dau la rata ?

Gherca Daniela 1

11.04.2019, 20:00

Da, da pune rata la ingrasat!

Catalina L 1

11.04.2019, 20:02

ce bun

Adi 1

11.04.2019, 20:13

Bun!

Rocsi 1

11.04.2019, 20:17

Arata foarte bine pieptul de rata, dar eu o sa iau doar cartofii!

mena29 1

12.04.2019, 01:10

Îmi place mult!

mirela0911 1

12.04.2019, 09:05

Buna mancare!

Gherca Daniela 1

12.04.2019, 10:42

Stefania1964 1

12.04.2019, 11:04

dantes 1

12.04.2019, 12:23

Bun!

Ancutsa 1

03.06.2019, 15:18

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Piept de rata caramelizat