Piept de pui cu sos piri-piri

de meosiris in Pui, 1 Aug 2009 | 7017 vizualizari

COMENTARII (8)

ala_oancea 1

01.08.2009, 20:24

Salivez ....

ANCA 1

02.08.2009, 10:56

bun tare puiul piri-piri, picant,am mancat in Portugalia, cred ca e reteta portugheza...

meosiris 1

02.08.2009, 13:43

Ala,imi pare rau ca salivezi Sa stii ca e tare bun daca iti place ceva mai picant !
Anca,intr-adevar ai dreptate. Sincera sa fiu nu ma asteptam sa fie chiar asa de picant dar a fost "altceva" si a fost si bun pana la urma.

ala_oancea 1

02.08.2009, 14:06

Pai si de aia salivam, ca imi plac "picanteriile"

Irina 1

28.09.2009, 19:48

Si mie imi plac picanteriile!

ionix 1

30.09.2009, 10:11

vaaaaai ce bine arata... sigur o sa fac si eu

meosiris 1

06.10.2010, 11:38

Imi faceti si mie pofta si parca vad ca ma apuc iar de el prin bucatarie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saltimbocca alla Romana