Piept de pui cu sos de citrice si miere

de Miha in Pui, 30 Mai 2010 | 4450 vizualizari

COMENTARII (8)

Dana Cristea - pusikmea 1

30.05.2010, 07:49

bai am facut si eu odata pui cu portocala, la fel am mancat numai eudar si cu lamaie suna tentant arata tare bine

Bunica 1

30.05.2010, 09:33

N-ai gusturi rele !

ela 1

30.05.2010, 11:43

numai pt tine,mai?

ANCA 1

30.05.2010, 12:22

trebuie incercat!

ana 1

30.05.2010, 15:08

Ce arome ai tu acolo!Bun

gaby_duceag 1

30.05.2010, 16:19

buna introducerea ).doar pe danut l-as putea in convinge..ca-n rest ..8-} )

Sidy 1

30.05.2010, 16:24

Ce te mai rasfeti Miha !
Felicitari si 5 furculite pentru meniul ce ti-l-ai facut pentru azi...

mena29 1

02.06.2010, 15:07

Noua ne place foarte mult carnea de pui si sigur o sa incerc si eu reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de piept de pui