Piept de pui cu cascaval

de diaconta in Pui, 10 Apr 2011 | 6540 vizualizari

COMENTARII (71)

Corinuta 1

11.04.2011, 11:49

da,sigur dintre toti bucatarasii fix pa tine o sa te "radieze"!

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:50

ce inseamna radiere? ca poate vreau

Miha 1

11.04.2011, 11:52

Daaaa...las ca stiu eu ca-ti place radiera. )
Si mie, mai ales alea parfumate.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

gata, m-am intis cam mult cu gluma. I go to work )

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

miha )))))))))))

Corinuta 1

11.04.2011, 11:54

io nu mai zic nimik,is cuminte,ma abtin! spor la work!

Miha 1

11.04.2011, 11:54

Da, hai s-o-ntindem cat mai avem timp.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:55

nu de alta tu corino dar acus vad scris : "ce dracu faci aici? "

Corinuta 1

11.04.2011, 11:58

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:14

bun bun

MVMih 1

11.04.2011, 13:21

Diaconta poti sa te intanzi la gluma cat doresti !!!! ..e la butoane cine trebuie
Yo's rosia aia mai mica si mai cruda din poza
Oricum noi gatim in familie si publicam in familie...suntem bucatarasi asa ca tinem oricat la gluma din familia de bucatarasi.

diaconta 1

11.04.2011, 17:58

Tulaaaaaaaaai ca nu mai inteleg nimic Gabita ce vorbesti asa codificat?
io intreb mai intai interlocutorul de care nu's sigura,ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize
No ca tot n-am inteles "rosia aia mica si cruda" o fi fata ori baiat si cam de ce generatie da' daca zice ca-i "in familie" cred ca-i de bine

diaconta 1

11.04.2011, 18:01

Gaby,mai pe seara astept raport de activitate,sa vad ce-ai prestat,dat fiind ca capu-ti era la prostii

gaby_duceag 1

11.04.2011, 18:58

Dia..scrisesem un cuvant interzis pe site ) si a trebuit sa reformulez si-am ales calea diplomatica ) adica..ceea ce numesti tu codificat)
Te-am luminat?

diaconta 1

11.04.2011, 22:45

Asaaaaaaa va sa zica,te-ai facut diplomat(a) Gaby ...dar cu poza asta de avatar nu ai inca voie la cuvinte de-astea "de oameni mari"

horia 1

12.04.2011, 08:41

chiar daca n-ai avut timp sa scoti fotografii "de revista",iti pot spune ca arata super.sunt convins ca este super delicioasa.multumim!

diaconta 1

12.04.2011, 13:32

Horia mersic....au fost delicioase,dar e parerea mea si e subiectiva

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:52

lasa pozele si serveste-ma te rog cu o portie................

diaconta 1

13.04.2011, 20:54

Sigur Doamna Medi, o portie de piept am pastrat si pentru dumneavoastra

carmenvlad 1

14.04.2011, 21:34

Ca intotdeauna o reteta minunata cu ingrediente la indemana si cu multa pasiune. Rezultatul este delicios.

diaconta 1

14.04.2011, 21:43

Multumesc Carmen nu fac retete sofisticate,mai ales in ultima vreme abia am timp sa respir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aripioare pane la cuptor