Piept de pui cu cascaval

de diaconta in Pui, 10 Apr 2011 | 7525 vizualizari

COMENTARII (71)

Corinuta 1

11.04.2011, 11:49

da,sigur dintre toti bucatarasii fix pa tine o sa te "radieze"!

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:50

ce inseamna radiere? ca poate vreau

Miha 1

11.04.2011, 11:52

Daaaa...las ca stiu eu ca-ti place radiera. )
Si mie, mai ales alea parfumate.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

gata, m-am intis cam mult cu gluma. I go to work )

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:53

miha )))))))))))

Corinuta 1

11.04.2011, 11:54

io nu mai zic nimik,is cuminte,ma abtin! spor la work!

Miha 1

11.04.2011, 11:54

Da, hai s-o-ntindem cat mai avem timp.

gaby_duceag 1

11.04.2011, 11:55

nu de alta tu corino dar acus vad scris : "ce dracu faci aici? "

Corinuta 1

11.04.2011, 11:58

MotanLaOale 1

11.04.2011, 12:14

bun bun

MVMih 1

11.04.2011, 13:21

Diaconta poti sa te intanzi la gluma cat doresti !!!! ..e la butoane cine trebuie
Yo's rosia aia mai mica si mai cruda din poza
Oricum noi gatim in familie si publicam in familie...suntem bucatarasi asa ca tinem oricat la gluma din familia de bucatarasi.

diaconta 1

11.04.2011, 17:58

Tulaaaaaaaaai ca nu mai inteleg nimic Gabita ce vorbesti asa codificat?
io intreb mai intai interlocutorul de care nu's sigura,ca nu vreau sa ma trezesc cu surprize
No ca tot n-am inteles "rosia aia mica si cruda" o fi fata ori baiat si cam de ce generatie da' daca zice ca-i "in familie" cred ca-i de bine

diaconta 1

11.04.2011, 18:01

Gaby,mai pe seara astept raport de activitate,sa vad ce-ai prestat,dat fiind ca capu-ti era la prostii

gaby_duceag 1

11.04.2011, 18:58

Dia..scrisesem un cuvant interzis pe site ) si a trebuit sa reformulez si-am ales calea diplomatica ) adica..ceea ce numesti tu codificat)
Te-am luminat?

diaconta 1

11.04.2011, 22:45

Asaaaaaaa va sa zica,te-ai facut diplomat(a) Gaby ...dar cu poza asta de avatar nu ai inca voie la cuvinte de-astea "de oameni mari"

horia 1

12.04.2011, 08:41

chiar daca n-ai avut timp sa scoti fotografii "de revista",iti pot spune ca arata super.sunt convins ca este super delicioasa.multumim!

diaconta 1

12.04.2011, 13:32

Horia mersic....au fost delicioase,dar e parerea mea si e subiectiva

Bucataras Medi 1

13.04.2011, 20:52

lasa pozele si serveste-ma te rog cu o portie................

diaconta 1

13.04.2011, 20:54

Sigur Doamna Medi, o portie de piept am pastrat si pentru dumneavoastra

carmenvlad 1

14.04.2011, 21:34

Ca intotdeauna o reteta minunata cu ingrediente la indemana si cu multa pasiune. Rezultatul este delicios.

diaconta 1

14.04.2011, 21:43

Multumesc Carmen nu fac retete sofisticate,mai ales in ultima vreme abia am timp sa respir

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]