Piept de porc cu sos barbeque, la cuptor

de Patricia Iordache in Porc, 29 Aug 2013 | 24138 vizualizari

COMENTARII (35)

Merisor 1

29.08.2013, 16:45

Ce bunatate ai pregatit! Si mie imi place pieptul de porc!

laura_n 1

29.08.2013, 16:54

cred ca le-a luat Cleme cu tot cu tava! )

PapaVio 1

29.08.2013, 17:42

"Punct ochit,punct lovit"Cu reteta asta ai lovit direct in tinta.Nota 10 !

madi_marin 1

29.08.2013, 18:19

si mie mi-au atras atentia de curand sosurile astea ( sunt de mai multe firme in magazine) dar nu am luat niciodata... dar vazand reteta ta...sigur o sa iau... preparatul arata delicios!

ralu_ca 1

29.08.2013, 18:31

alilianaa 1

29.08.2013, 18:39

ce bine arata..

xana 1

29.08.2013, 19:12

iii, ce rumen si bun!

Bya Ralu 1

29.08.2013, 19:52

delicioase

Rocsi 1

29.08.2013, 20:52

Ce bine le-ai rumenit

Lia_ 1

29.08.2013, 23:30

da, am vazut intai cartofii dar tocmai ce-ti scrisesem ca ochii imi erau la carne mai mult

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor