Piept de curcan pane cu cartofi gratinati

de Irina in Curcan, 3 Feb 2010 | 9128 vizualizari

COMENTARII (9)

Teo 1

03.02.2010, 23:01

chiar te asteptam cu alt fel de mancare;cinnnnnne mai gateste la ora asta ,decat Irina!

Miha 1

03.02.2010, 23:08

Iaca forma de sufleu n-am.

Felicitari pentru papica delicioasa!

Irina 1

03.02.2010, 23:30

Nu gatesc Teo la ora asta. Abia acum reusesc sa pun si eu retetele...

Irina 1

03.02.2010, 23:31

Mersi, Miha! Poza cu formele am pus-o mai mult ca sa ma laud cu ele.

Miha 1

04.02.2010, 00:30

Ahaaaa...deci te lauziiiii...

ionix 1

04.02.2010, 09:42

vreau si yo... n-am facut pana acum cartofi gratinati... la favorite

Sylvia 1

04.02.2010, 10:02

Super reteta si prezentarea, imi place foarte mult. Am si eu formele acestea, mini cocotte le zice aici servesc si eu si risotto in ele si mici garnituri ca sunt foarte de efect

Oana 1

04.02.2010, 15:54

Wow, ce suuuuuper!!! Acum stiu ce vreau sa pap cand vin la tine Arata demential sufleul!

Irina 1

05.02.2010, 22:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut