Peste proaspat la dry cooker

de mihaelaM in Peste, 6 Aug 2011 | 18548 vizualizari

COMENTARII (12)

Lau 1

06.08.2011, 15:10

mihaelaM 1

06.08.2011, 15:16

Multumesc Lau

MIUTA 1

06.08.2011, 19:09

Suuuuper

alinutzika 1

06.08.2011, 23:39

bun si sanatos...

mihaelaM 1

07.08.2011, 14:52

multumesc Miuta

mihaelaM 1

07.08.2011, 14:53

Da Alinutza foarte sanatos

Cris2711 1

07.08.2011, 14:55

Minunata ce esti

RuxyRux 1

07.08.2011, 22:21

Cred ca e deliciiiiiiiiiiios

mihaelaM 1

07.08.2011, 23:52

sarumana mult Cris

mihaelaM 1

07.08.2011, 23:52

foarte delicios

mena29 1

08.08.2011, 11:57

Vreau si eu peste ,chiar daca am papat doar de doua zile

mihaelaM 1

08.08.2011, 22:33

cu mare drag ,draga mea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor in vin alb cu garnitura de legume