Perisoare de branza cu sos de rosii

de simona72 in Mancaruri de legume, 17 Oct 2014 | 5708 vizualizari

COMENTARII (26)

robert_b 1

17.10.2014, 16:22

Mitinita 1

17.10.2014, 16:23

Merisor 1

17.10.2014, 16:26

Mai degraba bulete de branza, ca perisoarele prin definitia lor au carne tocata in compozitie
oricum le-ai spune, cred ca sunt tare bune!

mihaelar63 1

17.10.2014, 16:27

Frumoasa reteta Eu intai dau like apoi coment ca sunt sigura ca-mi place tot ce faci )

reisnaor_2006 1

17.10.2014, 16:27

foarte bune

Cris2711 1

17.10.2014, 16:28

Si am o foame

Constelatialeu 1

17.10.2014, 16:30

La tine fineturi,nu la mine...

simona72 1

17.10.2014, 16:33

Meri, fiecare le zice cum ii tuna

simona72 1

17.10.2014, 16:33

Cleme, fineturi pt regim

simona72 1

17.10.2014, 16:34

Multumesc pt aprecieri!

MotanLaOale 1

17.10.2014, 16:51

gaby_gabytza 1

17.10.2014, 16:54

o portie si pt mine

mihaelam90 1

17.10.2014, 17:29

Gherca Daniela 1

17.10.2014, 18:09

bun

- Andreea - 1

17.10.2014, 18:30

babi5 1

17.10.2014, 18:34

Valclaudia 1

17.10.2014, 18:39

cred ca-i grozava mancarica asta!

ela 1

17.10.2014, 18:40

MOKUSKA 1

17.10.2014, 19:15

Vaaau, ce bună este

Satisfyyourcravings 1

17.10.2014, 19:16

Tare mult imi place!

Bunica 1

17.10.2014, 20:36

Interesant!

Rocsi 1

17.10.2014, 21:16

Sincer, pentru mine nu exista bucurie mai mare ca atunci cand cineva incerca o reteta de a mea, ii iese si ii place. Eu multumesc

simona72 1

17.10.2014, 21:40

Rocsi scumpa, tu esti un copil minunat, talentata si care a inpirat multe persoane.

Rocsi 1

17.10.2014, 21:51

Simona sunt mica in ale bucatariei, gatesc destul de simplu si mai am multe de invatat, dar asa ma bucur cand o persoana se inspira de la mine si zice ca ii si place

diaconta 1

17.10.2014, 22:20

Bune si astea

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Creveți Saganaki – Deliciu grecesc cu sos de roșii și brânză feta