Pepelle

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 25 Mai 2013 | 12444 vizualizari

COMENTARII (14)

delia64 1

25.05.2013, 14:06

Bun aperitiv , merita incercat !!!

Cris2711 1

25.05.2013, 15:56

bun Pepelle

babi5 1

25.05.2013, 16:16

Multumesc Delia chuiar sunt bune si mie mi-aplacut cind lea-m vazut si avind in vedere ca am avut brinzaa la dispozitie le-am facut ..

babi5 1

25.05.2013, 16:16

bun rau : bune ,bune >.pe incercate ..

Aurelia 07_07 1

25.05.2013, 19:39

Am venit cu si

RuxyRux 1

26.05.2013, 19:15

Super!

babi5 1

26.05.2013, 20:14

multumesc Ica_mama

babi5 1

26.05.2013, 20:15

multumesc RuxyRux

Sidy 1

20.06.2013, 07:06

Trebuie sa fie tare bun !!! Asa ca am....furat reteta, la FAVO cu ea !

Constelatialeu 1

20.06.2013, 08:27

Interesante chestiile astea..

adry88 1

20.06.2013, 11:19

super bune

babi5 1

20.06.2013, 12:31

multumesc Sidy

babi5 1

20.06.2013, 12:33

Constelatialeu chestiile sunt mai mult brinza dulce decit aluat si sunt super bune ca aperitiv

babi5 1

20.06.2013, 12:33

adry88 te pup sio-ti multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si ghebe