Pelimeni sau coltunasi cu carne

de anisoara in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2010 | 33054 vizualizari

COMENTARII (3)

housy 1

27.06.2010, 18:14

cati d-astia am mancat cand statea la camin, in facultate. adusi de colegele din Moldova....uuhh si ce buuuuuuuuuuuni erau !! cu smantana...yumii....doar k aceia erau cumparati, cred k nici nu se compara ai 5 furculite... vreau o portie la pachet te rog

mihaelar63 1

10.01.2012, 01:05

Cat e de lucru pe ei , dar ce buni

euglas 1

28.06.2012, 14:13

Foarte, foarte gustos. Dar de lucru ii intraevar multisor

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat cu carne de porc