PAVLOVA CU CAPSUNI

de Roda in Torturi, 6 Iun 2009 | 8227 vizualizari

COMENTARII (13)

Roda 1

09.06.2009, 23:16

Reteta este a mea, iar poza a fost facuta de o doamna din America,careia i-am trimis prin email aceasta reteta , a preparat-o si mi-a trimis-o ca dovada ca s-a descurcat si inca foarte bine.Ii place sa orneze si sa prepare prajituri , torturi si alte mancaruri dupa retetele mele.Dl. administrator stie de acest lucru.Multumit?

Bucataras 1

09.06.2009, 23:39

, ma simt ca administratorul de bloc. Confirm tot ce spune Roda.

Bucataras 1

09.06.2009, 23:40

Roda, s-o rogi daca poate sa ne trimita poza mai mare, pls

Roda 1

09.06.2009, 23:50

Mi-a scris ca poate fi marita ,habar n-am cum.Nu sunt o specialista de prima mana a calculatorului.Sorry!

Micul 1

10.06.2009, 10:53

N-am stiut ca se poate participa la concursuri cu poze facute de "doamne din america", dar daca adminii iti dau voie, de ce nu, tara libera.
Ce daca alte fete oneste se chinuie, fac, pozeaza, posteaza, sa fie sanatoase.
Si mai esti si fosta profesoara.Sper ca de sport sau de atelier.

Roda 1

11.06.2009, 14:28

Ar fi super!Esenin a fost un barbat frumos,blond, inalt ,cu niste ochi albastri superbi.Nu degeaba renumita dansatoare americana Isadora Duncan s-a indragostit nebuneste de el si l-a luat de barbat , desi putea sa-i fie fiu.r merita sa i se dedice o prajitura sau tort.
In alta ordine de idei, nu ma intereseaza participarea la concurs, repet , postez retete din placerea de a le scrie , nu de dragul premiilor.Imi este destul ca o gospodina sau alta este multumita de retetele mele, in rest, vorba frantuzului, "je m'en fiche".

Roda 1

13.06.2009, 12:36

Nu , draga mea, chiar daca am nostalgie dupa cultura rusa, am scris un adevar despre Esenin si , cum numele balerinei Pavlova a fost imprumutat de o prajitura, de ce Esenin sa nu se numeasca tot o prajitura?Tu ai venit cu ideea.Nu stiu care este limbajul trivial,nu crezi ca este prea mult numindu-l trivial?Je m'en fiche inseamna Nu-mi pasa.Deci...unde este trivialitateaPoate indiferenta, asta da.

Bunica 1

19.06.2009, 17:36

Micule, de ce esti asa de carcotas referitor la retetele postate de Roda? Din cate stiu eu t rebuie sa postezi numai retete pe care l-ai incercat si vrei sa le impartasesti si altora sau ce ai gasit si ti se pare interesant.

adry88 1

10.05.2011, 16:06

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de zapada