Pateuri cu ciuperci

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2010 | 6623 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

22.10.2010, 10:25

Si eu unul. Berea o aduc eu.

Laly 1

22.10.2010, 10:26

Miha s-a facut,te astept

Corinuta 1

22.10.2010, 10:29

La bere vin si eu!

Corinuta 1

22.10.2010, 10:29

Multa rabdare ai avut!

Laly 1

22.10.2010, 10:34

Hai Corina te astept

dentistutza 1

22.10.2010, 10:34

pap si eu unul de la tine??? vai ce frumos miroase...

Laly 1

22.10.2010, 10:35

Numai unul?Hai ca am facut 3 tavi

Rocsi 1

22.10.2010, 11:11

ce forme frumoase ai facut la aluat

Laly 1

22.10.2010, 11:34

Rocsi

alexia 1

22.10.2010, 11:48

uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laly 1

22.10.2010, 12:01

Alexia

kamy 1

22.10.2010, 12:15

si eu vreauuuu...laly da ai gatit nu gluma 5f

Laly 1

22.10.2010, 12:24

Kamy am lasat usa deschisa,te astept

onuta 1

22.10.2010, 13:43

epurasha2bb 1

22.10.2010, 13:50

am venit imediat dupa mirosul ciupercilor! mmmm! ce bun trebuie sa fie!5f!

La Ancuta 1

22.10.2010, 14:17

vine si eu. pastreaza si bere

nadina73 1

23.10.2010, 01:23

si eu ca Marianadupa mirosu de ciuperci vin si dormindsant cu destinatia NADINA73 sa intelg nu?super pacat ca nu pot sa dau mai mult de 5f

adriana_bobu 1

23.10.2010, 23:19

minunate...

elena1988 1

24.02.2011, 09:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive Oua Faberge - Aspic in coaja de oua