Pateu de linte rosie

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2013 | 5910 vizualizari

COMENTARII (39)

RuxyRux 1

19.09.2013, 21:42

Nilgun, eu zic ca merge...de ce nu? te imbratisez fata frumoasa!

RuxyRux 1

19.09.2013, 21:42

Simona, multumesc...si da sa stii

nilgun 1

19.09.2013, 21:44

ca eu am linte verde acasa...si ma gandeam sa fac si eu maine

Geanina87 1

19.09.2013, 22:04

FlaviaD 1

19.09.2013, 22:17

Tare bun

RuxyRux 1

19.09.2013, 22:18

Nilgun, poti incerca desigur...te astept cu impresii...si sper sa iti placa

RuxyRux 1

19.09.2013, 22:18

Geanina

Patricia Iordache 1

19.09.2013, 22:18

Sigur voi incerca! Oare merge si cu linte verde?

RuxyRux 1

19.09.2013, 22:18

Flavia, multumesc!

RuxyRux 1

19.09.2013, 22:19

Patty, nu vad de ce nu? Tot linte e ...eu de regula cumpar numai rosie

Patricia Iordache 1

19.09.2013, 22:19

Acum am citit ca trebuie incercat si cu linte verde

RuxyRux 1

19.09.2013, 22:32

Corinuta 1

20.09.2013, 10:00

Abia astept sa fac si eu!

RuxyRux 1

02.10.2013, 21:41

Pup Corinuto

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu de linte