Pateu de ficat de porc

de MotanLaOale in Ficat, 10 Ian 2014 | 36229 vizualizari

COMENTARII (27)

papabundetot 1

10.01.2014, 11:20

ooo ce bunatate!!!!!!!

Rocsi 1

10.01.2014, 11:24

Super!

Bya Ralu 1

10.01.2014, 11:30

bun

MotanLaOale 1

10.01.2014, 11:39

Multumesc

Merisor 1

10.01.2014, 11:52

Ce culoare deschisa are!

mamaieelena 1

10.01.2014, 11:57

anca_rm 1

10.01.2014, 12:15

ce bun trebuie sa fie

_Alina_ 1

10.01.2014, 12:17

simona72 1

10.01.2014, 12:20

Bravo Motanel!!! Foarte bun de casa!!

Ela68 1

10.01.2014, 12:24

super

Sylvia 1

10.01.2014, 12:28

tare bun

MotanLaOale 1

10.01.2014, 12:33

Multumesc

mihaelam90 1

10.01.2014, 13:33

Super bun!

deyutzky 1

10.01.2014, 13:34

imi place

MotanLaOale 1

10.01.2014, 14:33

DIANA B 1

10.01.2014, 15:43

Ei , asta daaaaaaaaaaaa , bvbvbv

MotanLaOale 1

10.01.2014, 16:18

laura_n 1

10.01.2014, 16:34

si bine ai facut )

Cris2711 1

10.01.2014, 16:35

Buna treaba,MotanelCa intotdeauna

MotanLaOale 1

10.01.2014, 18:31

Multumesc

Bunica 1

10.01.2014, 20:42

Ce prezentare frumoasa!

Corinuta 1

10.01.2014, 21:13

place pateul de casa!

- Andreea - 1

10.01.2014, 22:05

Mult mai sanatos facut in casa

RuxyRux 1

10.01.2014, 22:06

Da Motan...mult mai bun decat in comert( si oricum nu stii ce contine cu adevarat ...arata grozav!

MotanLaOale 1

10.01.2014, 22:48

Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pate de casa, din ficat de pui