Patate alla pizzaiolla con mozzarella

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 20 Oct 2015 | 2928 vizualizari

COMENTARII (40)

Micutza Luana 1

20.10.2015, 18:59

wow si eu vreauuuuuuuu dada sa imi aduci mozzarella cand vi )

MotanLaOale 1

20.10.2015, 19:05

Rocsi 1

20.10.2015, 19:55

Ce de pasta de tomate ai pus...Mie imi place si vreau!

Bya Ralu 1

20.10.2015, 20:31

Luana vezi ca are la lidl )

Bya Ralu 1

20.10.2015, 20:32

Motan

Bya Ralu 1

20.10.2015, 20:32

Rocsi am pus ca sa fiarbă bine cartofii, si sosul și scade

CameliaR 1

20.10.2015, 21:11

Micutza Luana 1

20.10.2015, 21:16

Nui k aia de acolo eu paia o vreau ) nu te juca cu poftele mele ))

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:33

Camelya

Bya Ralu 1

21.10.2015, 05:33

Luana pune-ti pofta în cui )

mirela0911 1

21.10.2015, 12:35

Bun trebuie să fie!

Micutza Luana 1

21.10.2015, 12:36

nuuu vai nu poott te ast cu mozzarella clar !!!

Bya Ralu 1

21.10.2015, 14:38

roxana_simona 1

21.10.2015, 18:37

bun bun!

Bya Ralu 1

21.10.2015, 18:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinte la tigaie cu sparanghel, ricotta si pesto