Pastrav somonat cu legume la cuptor

de Oana in Somon, 20 Mai 2012 | 10900 vizualizari

COMENTARII (15)

Bucataras Medi 1

20.05.2012, 18:15

portia asta este pentru mine,da?

MotanLaOale 1

20.05.2012, 18:52

aziz 1

20.05.2012, 19:05

ce bine arata!!

RuxyRux 1

20.05.2012, 19:17

Minunat!

Bya Ralu 1

20.05.2012, 20:17

super bun

Alinutza80 1

20.05.2012, 20:25

Angelina_Elena 1

20.05.2012, 20:39

mirela0911 1

20.05.2012, 21:07

Ce deliciu!

Rocsi 1

20.05.2012, 21:11

Panacris 1

20.05.2012, 21:31

Bun pestele!

Lau 1

20.05.2012, 21:41

ce bine arata

iry-gabriela 1

20.05.2012, 22:09

unde este peste iar si eu

mihaelar63 1

21.05.2012, 00:05

Ce credeti ca eu pot lipsi la asa ceva ?
O reteta light pe care o poti savura fara nici o teama .

Sim0na 1

21.05.2012, 18:25

tare bun este!!

Oana 1

27.05.2012, 19:51

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav la cuptor