Pastrama duet

de Oana in Mezel de casa, 5 Feb 2010 | 10716 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

05.02.2010, 20:12

Mentiune: partea mai alba, din pieptul de gaina, nu a vrut deloc sa stea la feliat , se sfarama, cred ca a fost cam subtire bucata de carne si s-a fragezit cam mult...dar merge de minune la senvis , este foarte buna si aromata Cu siguranta o sa incerc si cu muschiulet de porc si vita

mihaelar63 1

05.02.2010, 21:17

nu-i nimic, nu-i nimic , ca se sfarma eu mananc sendvisul si asa

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:19

Oana 1

05.02.2010, 21:26

Da, Miha, se mananca

madi_marin 1

05.02.2010, 21:48

arata foarte interesant si cred ca si gustul e minunat.....

ANCA 1

05.02.2010, 21:52

arata bine Oana!

Sylvia 1

09.02.2010, 18:19

wow ce bunatati inventezi tu acolo, mor de pofta imi si imaginez ce bun e si mai ales ce sanatos, nota zece !!!

Oana 1

09.02.2010, 18:53

Multumesc, Sylvia

silvi0ara 1

17.02.2010, 14:09

No coment.

Oana 1

17.02.2010, 15:21

Sa va spun ce am facut. Ramasese pastrama si am taiat-o f. marunt si am folosit-o la un sos de rosii pentru spaghete, a iesit delicios si o parte am folosit-o la un pilaf cu legume Au mancat piticii f. bine, mai ales ca era carnea maruntita si super frageda

adry88 1

04.06.2011, 10:28

o feliuta mai prind si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrama de pui