Pastrama duet

de Oana in Mezel de casa, 5 Feb 2010 | 10489 vizualizari

COMENTARII (11)

Oana 1

05.02.2010, 20:12

Mentiune: partea mai alba, din pieptul de gaina, nu a vrut deloc sa stea la feliat , se sfarama, cred ca a fost cam subtire bucata de carne si s-a fragezit cam mult...dar merge de minune la senvis , este foarte buna si aromata Cu siguranta o sa incerc si cu muschiulet de porc si vita

mihaelar63 1

05.02.2010, 21:17

nu-i nimic, nu-i nimic , ca se sfarma eu mananc sendvisul si asa

Pasiune pentru bucatarie 1

05.02.2010, 21:19

Oana 1

05.02.2010, 21:26

Da, Miha, se mananca

madi_marin 1

05.02.2010, 21:48

arata foarte interesant si cred ca si gustul e minunat.....

ANCA 1

05.02.2010, 21:52

arata bine Oana!

Sylvia 1

09.02.2010, 18:19

wow ce bunatati inventezi tu acolo, mor de pofta imi si imaginez ce bun e si mai ales ce sanatos, nota zece !!!

Oana 1

09.02.2010, 18:53

Multumesc, Sylvia

silvi0ara 1

17.02.2010, 14:09

No coment.

Oana 1

17.02.2010, 15:21

Sa va spun ce am facut. Ramasese pastrama si am taiat-o f. marunt si am folosit-o la un sos de rosii pentru spaghete, a iesit delicios si o parte am folosit-o la un pilaf cu legume Au mancat piticii f. bine, mai ales ca era carnea maruntita si super frageda

adry88 1

04.06.2011, 10:28

o feliuta mai prind si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc facut rulada, fiert in vin cu mirodenii