Pasta de peste cu branza de vaci

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2012 | 10786 vizualizari

COMENTARII (34)

Cris2711 1

06.01.2012, 14:48

iar ma pui pe drum motanel?

Lau 1

06.01.2012, 14:52

interesanta compozitia

ela 1

06.01.2012, 14:53

ddar gatesti,nu te joci

MotanLaOale 1

06.01.2012, 15:10

Multumesc
Am avut timp de sarbatori Ela

mirela0911 1

06.01.2012, 15:23

interesanta combinatie!

MotanLaOale 1

06.01.2012, 15:35

Adinuta 1

06.01.2012, 15:49

interesant, n-am mai incercat

MotanLaOale 1

06.01.2012, 16:21

este bun

anomisana 1

06.01.2012, 17:31

Faina combinatie, si-ti dau in curand si eu, una cu migdale

Bucataras Medi 1

06.01.2012, 17:36

wow........o combinatie interesanta,merita incercata.

Ubulika 1

06.01.2012, 17:37

interesant

mamaieelena 1

06.01.2012, 17:39

bunaa

Bunica 1

06.01.2012, 18:13

Daca e cu peste....trebuie sa fie buna

Miha 1

06.01.2012, 18:19

faina combinatie!

gaby_duceag 1

06.01.2012, 19:04

interesant.

MotanLaOale 1

06.01.2012, 19:08

Multumesc pentru aprecieri

gaby_gabytza 1

06.01.2012, 20:53

foarte bun

MotanLaOale 1

06.01.2012, 21:17

Rocsi 1

06.01.2012, 21:33

harnic mai esti!!!

MotanLaOale 1

07.01.2012, 11:45

ionela2682 1

07.01.2012, 20:09

MotanLaOale 1

07.01.2012, 20:33

MIUTA 1

08.01.2012, 18:32

Tare bine arata,am pus reteta la favorite

MotanLaOale 1

08.01.2012, 19:48

marcela1979 1

09.01.2012, 12:10

arata bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastă de peşte cu migdale