Pasta de mititei pe paine

de mirela0911 in Porc, 3 Iul 2018 | 3932 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

04.07.2018, 11:16

bun bun

Merisor 1

04.07.2018, 11:25

Îmi place mult ideea!

vasimur 1

04.07.2018, 11:25

RODIMUR 1

04.07.2018, 11:28

Interesant! Îmi surâde ideea, pentru că-mi plac micii...!

Panacris 1

04.07.2018, 12:24

Savuroasa si ingenioasa!

laura_n 1

04.07.2018, 14:25

Interesanta metoda!

Constelatialeu 1

04.07.2018, 20:42

Deci cum ti-am mai zis, eu micul il mananc crud, asa facut nu prea-mi place, dar varianta asta mi-a placut mai ales ca paina aia se crocanteste....

Adi 1

04.07.2018, 21:30

Foarte buna a fost!

mirela0911 1

05.07.2018, 14:58

Va multumesc pentru aprecieri! Ma bucur ca v-a placut!

Corinuta 1

05.07.2018, 15:54

Si eu fac ceva gen, aici nu am gasit pastă de mici, doar carne tocată și condimenta.Doar ca eu ung pâinea și cu brânză topită înainte să pun carnea. E un deliciu.

Rocsi 1

05.07.2018, 22:38

Ce idee faina sa pui asa pe paine!

madi_marin 1

06.07.2018, 11:20

Foarte ingenios!

Rahela Velicu 1

09.07.2018, 11:41

Foarte buna ideea!

trifadalia 1

09.07.2018, 14:02

interesant mod de servire

-Licurici- 1

12.07.2018, 12:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc la gratar, cu legume asortate