Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de simona72 in Conserve, 12 Sep 2013 | 9272 vizualizari
gaby_duceag 1
mai am de anul trecut, nu stiu daca sa mai fac harnicutz
nilgun 1
bvo
simona72 1
Si eu mai am de anul trecut 2 borcanele, da nu ma las fara ea...daca se termina nu dau bani pe conservele din comert..
Lia_ 1
eu am gem de prune de anul trecut cam mult; de asta n-am facut ... daca e doar cu robotu, ma bag si io
MotanLaOale 1
deyutzky 1
vaaai cat imi place
alilianaa 1
bun, bun...
Valclaudia 1
asta-i pasta cu peripetii? Ce bine prinde la iarna...
Ina 1
O bunatate
kukibella 1
Multumesc pt aprecierile voatsre! Claudia urmatoare e cu peripetii
T I M E A 1
super la iarna
Angelina_Elena 1
Foarte buna si noi am facut!
portiadelumina 1
Foarte bună, Simona! E nevoie de aşa ceva în orice cămară.
Bunica 1
E foarte buna!
Rocsi 1
Anul acesta nu am faut, dar imi place mult!
Corinuta 1
Panacris 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de oanapl 8
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:24
ieri la 20:46
pe 04.04 la 11:47
pe 04.04 la 11:30
pe 03.04 la 10:08
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
7 voturi
6 voturi
vasimur
oanapl 8
3137 puncte
Rocsi 9
1480 puncte
MotanLaOale 8
1083 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mena29 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!