Pasca cu aluat fraged si umplutura cremoasa

de Rocsi in Prajituri, 10 Mai 2013 | 24059 vizualizari

COMENTARII (44)

Rocsi 1

10.05.2013, 21:37

Crisulina pupici

Rocsi 1

10.05.2013, 21:37

Multumesc Daria

Rocsi 1

10.05.2013, 21:37

Camelia macar asa virtual sa servim

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Multumesc mult MEri

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Simona multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Sasha multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Tabita mie imi place enorm

Rocsi 1

10.05.2013, 21:38

Vladimir

Rocsi 1

10.05.2013, 21:39

Anca se pare ca avem aceleasi gusturi ..Bine ca daca stiam ce pufos imi iese aluatul de cozonac faceam o foaie subtire din acel aluat.

Rocsi 1

10.05.2013, 21:39

Lau multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:39

Cookie multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Simona multumesc

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Lubita multumesc mult

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Dey

Rocsi 1

10.05.2013, 21:40

Dia multumesc mult

adry88 1

10.05.2013, 22:01

super buna

Rocsi 1

10.05.2013, 23:36

Multumesc Eduard

diana_k 1

11.05.2013, 20:35

ce pasca frumoasa ai facut Rocsi!

Rocsi 1

11.05.2013, 21:38

Multumesc mult Diana

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac cu branza