Parmentier de rata

de Catalina L in Rata, 26 Sep 2015 | 6220 vizualizari

COMENTARII (11)

CameliaR 1

26.09.2015, 22:02

Arata delicios

MotanLaOale 1

26.09.2015, 22:05

Ina 1

26.09.2015, 22:05

waw, ce introduceri faci!
Cred ca n-am mancat rata de 15 ani

diaconta 1

26.09.2015, 22:07

Ce bun

Catalina L 1

26.09.2015, 22:25

multumesc la toti

mihaelar63 1

26.09.2015, 23:00

Documentata si interesanta prezentare . I-am facut instructajul si sotului care cu siguranta ar fi fericit daca ar servi din preparatul tau

simona72 1

27.09.2015, 09:14

Imi place maxim carnea de rata! Cu grasimea e mai greu de procurat, la noi, pt a face confit.

Gherca Daniela 1

27.09.2015, 09:57

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:13

mirela0911 1

27.09.2015, 14:21

Gicuta 1

28.09.2015, 13:50

Ce mancare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Confit de canard -pulpe de rata confiate