Parmentier de rata

de Catalina L in Rata, 26 Sep 2015 | 5657 vizualizari

COMENTARII (11)

CameliaR 1

26.09.2015, 22:02

Arata delicios

MotanLaOale 1

26.09.2015, 22:05

Ina 1

26.09.2015, 22:05

waw, ce introduceri faci!
Cred ca n-am mancat rata de 15 ani

diaconta 1

26.09.2015, 22:07

Ce bun

Catalina L 1

26.09.2015, 22:25

multumesc la toti

mihaelar63 1

26.09.2015, 23:00

Documentata si interesanta prezentare . I-am facut instructajul si sotului care cu siguranta ar fi fericit daca ar servi din preparatul tau

simona72 1

27.09.2015, 09:14

Imi place maxim carnea de rata! Cu grasimea e mai greu de procurat, la noi, pt a face confit.

Gherca Daniela 1

27.09.2015, 09:57

-Licurici- 1

27.09.2015, 10:13

mirela0911 1

27.09.2015, 14:21

Gicuta 1

28.09.2015, 13:50

Ce mancare buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Rata cu sos de portocale