Parjoale crocante de vitel

de mihaelar63 in Vita, 11 Dec 2014 | 4298 vizualizari

COMENTARII (16)

deyutzky 1

11.12.2014, 07:22

delicioase

Merisor 1

11.12.2014, 07:43

Bune rau si astea!

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 08:02

delicioase

MotanLaOale 1

11.12.2014, 08:39

bune bune

simona72 1

11.12.2014, 09:14

Deja imi e foame!

anca_rm 1

11.12.2014, 09:45

ce fain , o ideee super cu carnea tocata

mihaelar63 1

11.12.2014, 16:36

Meri ,. pentru diversificare merge

mihaelar63 1

11.12.2014, 16:36

Simona mie imi este tot timpul

mihaelar63 1

11.12.2014, 16:38

Anca , parjoalele se digera mai usor . Sunt mai light decat chiftelele prajite !!!

MOKUSKA 1

11.12.2014, 19:42

Rocsi 1

11.12.2014, 20:51

Auuu, ce buneeee

mihaelar63 1

11.12.2014, 22:14

Moldovencele stiu de ce

iry-gabriela 1

11.12.2014, 22:36

elucubratiiculinare 1

12.12.2014, 10:00

babi5 1

14.12.2014, 07:53

Place tare

mihaelar63 1

14.12.2014, 23:28

Si noua

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in aluat de bere