Pariziene cu crema de vanilie si visine de post

de Rocsi in Dulciuri, 16 Mar 2014 | 18131 vizualizari

COMENTARII (76)

ralu_ca 1

16.03.2014, 14:46

Ligia Bxl 1

16.03.2014, 14:54

reusite Rocsi

Corinuta 1

16.03.2014, 14:56

Ce frumoase ti-au iesit Rocsi!

Bunica 1

16.03.2014, 14:58

Ce rumenite sunt!Crezi ca te poti lipsi de cateva?

MotanLaOale 1

16.03.2014, 14:58

frumoase

Rocsi 1

16.03.2014, 14:59

Raluca

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Multumesc mult Ligia

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Corinuta ma bucur ca iti plac

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Bunica vino repede ca sunt cam pe gata. Au iesit prea bune ca sa nu dam atacul la ele

Rocsi 1

16.03.2014, 15:00

Multumesc Vladimir

Valclaudia 1

16.03.2014, 15:04

repede, repede si eu!

laura_n 1

16.03.2014, 15:12

auu, Rocsule! arata perfect! iar crema...un deliciu

- Andreea - 1

16.03.2014, 15:21

Iau si eu doua-trei

Alexandra Burz 1

16.03.2014, 15:32

Suuuper mai ai si pentru mine?

Alinutza80 1

16.03.2014, 15:52

De cand ma chinui si eu sa fac niste pariziene din astea,dar pana fac eu vin sa mananc si eu la tine!

T I M E A 1

16.03.2014, 15:59

imi place tot ce e din aluat egal ca e de post sau nu

Micutza Luana 1

16.03.2014, 16:21

favoo

delia64 1

16.03.2014, 16:38

Lau 1

16.03.2014, 16:40

simonacallas 1

16.03.2014, 16:44

Foarte bune

Pushaa 1

16.03.2014, 16:56

Bya Ralu 1

16.03.2014, 16:59

astea sunt pe gustul meu

deyutzky 1

16.03.2014, 17:01

vreau si euuuu, ce bine arata!!

GeorgiaA 1

16.03.2014, 17:46

Bravo Rocsi!

Merisor 1

16.03.2014, 17:46

Ce frumoase ti-au iesit!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gogoşi cu gem de post