Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat

de Criss in Mezel de casa, 18 Noi 2019 | 31042 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.11.2019, 13:22

O reteta buna de pus la pastrare !!!

MotanLaOale 1

18.11.2019, 14:02

claudiaO 1

18.11.2019, 14:41

Gherca Daniela 1

18.11.2019, 16:22

Panacris 1

18.11.2019, 17:22

mirela0911 1

18.11.2019, 17:46

Buna idee, trebuie incercat!

Criss 1

18.11.2019, 18:02

RODIMUR 1

18.11.2019, 18:09

Arată bine. Și mie-mi place parizerul și aș vrea o rețetă cu carne de porc, poate încerc și eu...

Rahela Velicu 1

18.11.2019, 20:18

Criss 1

19.11.2019, 08:29

Multumesc!

dantes 1

19.11.2019, 13:05

Trebuie sa incerc si eu,arata super

Criss 1

20.11.2019, 10:13

Multumesc.

Rocsi 1

20.11.2019, 19:25

Mi se pare o reteta grozava si o varianta sanatoasa, fata de ce este in comert!

Criss 1

21.11.2019, 08:12

Asa e, Rocsi. Cu toate astea, am specificat in descriere ca nu va avea exact textura celui din comert.

katty 1

07.12.2021, 12:53

Abia astept sa o incerc!

Criss 1

07.12.2021, 14:29

Katty, daca vrei sa-l facu, eu zic sa folosesti 3 plicuri de gelatina. Astfel textura va fi mai apropiata de cea a parizerului din comert. Eu cand am mai facut, am adaugat 3 plicuri.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pastrama duet