Parizer de casa

de Lia_ in Mezel de casa, 24 Iul 2014 | 36386 vizualizari

COMENTARII (29)

Panacris 1

24.07.2014, 08:36

Interesant! De probat!

mihaelar63 1

24.07.2014, 08:38

Super , felicitari Merge la favorite

babi5 1

24.07.2014, 08:43

,

Merisor 1

24.07.2014, 08:45

Ce reteta faina! la favorite cu ea!

anca_rm 1

24.07.2014, 08:45

foarte faina reteta , la favorite

MotanLaOale 1

24.07.2014, 08:51

bun bun

MOKUSKA 1

24.07.2014, 09:23

Minunata reteta Lia! Trebuie sa incerc si eu neaparat!!

gaby_duceag 1

24.07.2014, 09:27

wow!

Lia_ 1

24.07.2014, 09:33

eu fur numai retete care merita furate, da? ))

Adele 1

24.07.2014, 09:42

dantes 1

24.07.2014, 09:48

Foarte bun!

Bunica 1

24.07.2014, 10:00

De probat!Am sa incerc sa micsorez cantitatea de ulei si sa adaug grasime de pui

kukibella 1

24.07.2014, 10:48

Lavinia 1

24.07.2014, 11:02

De probat !arata exceptional

Bya Ralu 1

24.07.2014, 11:08

cat de bine arata! bravo

Lau 1

24.07.2014, 11:42

bravo

Panacris 1

24.07.2014, 11:48

Am fost prima la comentarii Dar nu știu ce s-a întâmplat Super idee, direct la favorite

deyutzky 1

24.07.2014, 11:59

cat de bine arata

elucubratiiculinare 1

24.07.2014, 15:00

yammy

Alina26 1

24.07.2014, 15:52

arata minunat!!!
la favorite!!!

simona72 1

24.07.2014, 16:33

Foarte buna reteta! Crezi ca se poate fierbe si la stimer??

madi_marin 1

24.07.2014, 19:11

am salvat si eu reteta noi nu mncam mezeluri decat rar,asa ca asta e o super varianta

Rocsi 1

24.07.2014, 19:34

Mama cum arataaaa

Lia_ 1

24.07.2014, 20:41

multumesc pt vizita si aprecieri pozitive

Buni, cred ca este o idee buna, ar corecta sa nu mai fie usor uscacios, comparativ cu cel cumparat care cred ca e injectat cu apa.

Simo, desigur ca se poate fierbe si la steamer. te gandesti sa il coci, mai mult decat sa il fierbi? nu stiu. cred ca tot in multa apa ar trebui si nu vad diferenta...

Raluca57 1

25.07.2014, 07:21

Excelenta idee! Si arata f bine! Si descrierea este perfecta, a la Lia!!!! Voi incerca negresit!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa din piept de curcan