Papricas din aripi de curcan

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 4 Iul 2010 | 12877 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

04.07.2010, 18:07

stiam eu ca mai pui tu ceva,,,,

Adinacarla 1

04.07.2010, 19:14

nu mai plec din fata monitorului...deja imi vine sa intind mana si sa gust si eu din bunatatile tale...

madi_marin 1

04.07.2010, 19:45

vreau si eu o portie, te rog..... las furculitele ....

Laly 1

04.07.2010, 23:38

Pai eu nici nu mai trebuie sa gatesc,cu atatea bunatati aici

mihaelar63 1

05.07.2010, 00:49

[bs: mie imi spui ?

silvi0ara 1

05.07.2010, 01:08

Ce bun.

mena29 1

05.07.2010, 16:58

nadina73 1

06.07.2010, 23:24

rocsi

nadina73 1

06.07.2010, 23:25

adincarla

nadina73 1

06.07.2010, 23:25

madi stiu ca tie iti place carnea de curcan

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

laly daca te infiez sigur nu mai gatesti

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

mihaela63 si tu vrei sa fi infiata?vai ce de fete o sa am

nadina73 1

06.07.2010, 23:26

silvioara

nadina73 1

06.07.2010, 23:27

mena ti-e foama tare iubita asa?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Perisoare din piept de pui cu sos de smantana