Panna cotta

de marianascarlat in Dulciuri, 4 Mar 2013 | 3554 vizualizari

COMENTARII (16)

Bunica 1

04.03.2013, 09:31

rapida si bunaaaa!

marianascarlat 1

04.03.2013, 09:45

Multumesc!

diaconta 1

04.03.2013, 09:58

imi place

Rocsi 1

04.03.2013, 12:23

Mm sigur e tare buna...

marianascarlat 1

04.03.2013, 12:57

Multumesc Diaconta, Rocsi! Ma incurajati sa mai postez si alte retete!

Lavinia 1

04.03.2013, 13:05

foarte buna

AdriiAdi 1

04.03.2013, 13:11

super buna

Anett 1

04.03.2013, 14:11

Bunaaa!

laura_n 1

04.03.2013, 14:30

Mariana, pozele ca pozele, gustul este cel care conteaza asa ca trebuie sa ne aduci cate o portie

ianculubita 1

04.03.2013, 14:58

Hai ca-i buna si poza si panna;este preferata mea!!

marianascarlat 1

04.03.2013, 16:20

multumesc Anett!

marianascarlat 1

04.03.2013, 16:21

Multumesc Laura!

marianascarlat 1

04.03.2013, 16:22

Lulu, tu esti o draguta!

MotanLaOale 1

04.03.2013, 16:50

Lau 1

04.03.2013, 18:46

marianascarlat 1

04.03.2013, 22:42

Va foarte multumesc tuturor pentru aprecieri!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Panna cotta cu sirop de caramel