Pandispan

de Miha in Prajituri, 29 Mar 2012 | 27080 vizualizari

COMENTARII (32)

Mutulica 1

29.03.2012, 09:58

Miha , tu faci dragoste des,altfel , la cate prajituri mananci , ar trebui sa ai colacei .

T I M E A 1

29.03.2012, 10:00

tare bun checul tau. pup

VERONICA2607 1

29.03.2012, 10:22

pandispan ..yamiii...asta-i unul dintre deserturile mele preferate

Geanina87 1

29.03.2012, 10:27

Delicios

Lau 1

29.03.2012, 10:29

servesc o feliuta la cafea

MotanLaOale 1

29.03.2012, 10:30

bun bun la cafea

angyb 1

29.03.2012, 10:58

Rocsi 1

29.03.2012, 11:20

ce textura aerata

deyutzky 1

29.03.2012, 11:21

oana_pisicutza16 1

29.03.2012, 11:25

foarte pufos

lia maria 1

29.03.2012, 12:19

ce bine arata

aziz 1

29.03.2012, 12:24

Miha 1

29.03.2012, 12:35

Multumesc, multumesc fete dragi!

Miha 1

29.03.2012, 12:35

Mutulica... mi-ai deconspirat secretul...

gaby_duceag 1

29.03.2012, 12:38

Vai! Costele! De asta am io colecei?
)))))))))))))))

jolygina 1

29.03.2012, 12:44

foarte frumos

dakris 1

29.03.2012, 13:06

Arata foarte bine, Miha!

Miha 1

29.03.2012, 13:27

Gabi, ia zi...ai multi?

Miha 1

29.03.2012, 13:28

Jolygina Kris multumesc!

Alinutza80 1

29.03.2012, 13:44

MIUTA 1

29.03.2012, 14:14

Imi place

Sim0na 1

29.03.2012, 14:59

Vai, cum arata... MINUNAT!

iry-gabriela 1

29.03.2012, 20:12

ce imi placeeeeeeeee

laviniaticu 1

29.03.2012, 20:59

foarte frumos arata si e buuun

mirela0911 1

29.03.2012, 21:20

Ce frumos si pufos a iesit, ca de obicei!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose fluturas