Painica pentru aperitive

de jolygina in Piine, 13 Apr 2016 | 2402 vizualizari

COMENTARII (16)

Geanina87 1

13.04.2016, 15:11

-Licurici- 1

13.04.2016, 15:11

jolygina 1

13.04.2016, 15:26

Va pupacesc

reisnaor_2006 1

13.04.2016, 15:41

MotanLaOale 1

13.04.2016, 15:50

Adele 1

13.04.2016, 16:06

Interesant

Bunica 1

13.04.2016, 16:25

Bună rău!

Gherca Daniela 1

13.04.2016, 17:13

super!

Constelatialeu 1

13.04.2016, 17:16

Merisor 1

13.04.2016, 17:42

Foarte faina!

mirela0911 1

13.04.2016, 18:02

Bune painicile astea!

jolygina 1

14.04.2016, 00:43

dar inca nu au fost aprobate retetele ,de ce ?

CameliaR 1

14.04.2016, 10:50

Ce pufoase sunt! Eu cred ca nu s-au aprobat pentru ca nu ai pus poze din timpul prepararii.

jolygina 1

14.04.2016, 13:19

aha deci mai multe etape am inteles
data viitoare

jolygina 1

14.04.2016, 13:23

Camelya nu cred m am uitat acum la cineva pe sait si nu avea decat cu produsul final si era aprobata
Cred ca m a uitat sefu de cand nu am mai pus retete

Carmen_g 1

19.04.2016, 16:29

Frumusele painicile.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Covrigi cu susan