Paine rotunda impletita

de Miha in Piine, 2 Oct 2009 | 14631 vizualizari

COMENTARII (31)

klausenburger_adica Lacrima 1

07.10.2009, 23:50

putine lucruri le facem cu adevarat nou-noute in bucatarie. uite, intamplator am vazut si eu zilele trecute pe niste pagini de net americane rainbow cake si m-am bucurat sa vad ca i-a iesit lui LeoFlori. pana la urma nici una dintre noi nu cred ca e 100% originala. nu cred ca exista asa ceva. suntem originale in cate ceva, dar arta impletitului painii eu am vazut-o la bunici de pilda... si zau ca iesea ceva similar si chiar si mai abitir, cu flori si frunze si cate si mai cate... de la Eva incoace ne-am tot invatat una pe alta cate ceva...

Miha 1

08.10.2009, 10:42

Asa este Lacrima draga! Eu una n-am zis niciodata ca as o inventatoare de retete si nici o mare inovatoare in ale bucatariei. Si nu mi-ar parea rau daca acest circ si mai ales si cel starnit pe culinar ar fi meritat. Nu ma consider vinovata cu nimic. Am folosit reteta de paine pe care o fac destul de des si am stat cu calculatorul deschis pe blogul Laurei. Cat mi-am prins urechile cum vine treaba cu impletitura, cat mi-am umplut mouse-ul si tastatura de faina, am avut deschis blogul Laurei. Asa mi s-a parut corect, sa o indic pe Laura ca sursa de inspiratie.

Oana 1

14.10.2009, 20:22

O, Doamne! ce tragedie!!!

Miha 1

14.10.2009, 21:46

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine graham cu masline verzi