@ Ruxy Rux te rog daca vezi reteta mea sa-mi spui unde am gresit de s-a crapat la copt si nu a iesit neteda si crocanta. La gust a fost foarte buna multumesc
MotanLaOale sa sti ca painea arata super si cred ca este si gustoasa este de apreciat dar ce nu inteleg eu este faptul ca acum o saptamana eu am postat paine si am fost prima anul asta cand am fotografiat painea rupta si nu taiata nici macar nu a fost pusa la retetele din ziua respactiva ca sa fie vazuta ei dar nu e nimic oricum eu fac paine non-stop si nu e nevoie de aprecierile nimanui numai ca nu e corect
@mamaieelena Eu am facut prima oara si ma grabeam sa plec si cum stiu ca nu se taie painea calda cu cutitul am rupt-o si am pozat-o. Nu am vrut sa supar pe nimeni
Motan ma bucur ca te-am incurajat sa faci painica....sa stii ca mie imi place mult cum arata painica ta...e rustica bineee...si mai stii ceva daca as avea de ales dintre o paine frantuzeasca bine pusa la punct si painea neagra cu siguranta as alege-o pe cea din urma....felicitari si te rog sa nu te descurajezi, eu am avut multa rabdare cu mine sa zic asa...si nu m-am lasat...chiar daca am avut esecuri...cine nu gateste nu greseste cum se spune, iar daca painea e buna la gust e tot ce conteaza, eu consider ca ai facut o paine jos palaria, (nu cred ca e reteta mea), eu cu cartofi am facut numai painica Ancutei, dar stiu ca am pus si ulei( 2 linguri) si poate acesta e secretul...felicitari Motan
Ai facut o alegere grozava sa rupi painea cand e calda si nu sa o tai...se incruzeste cum se mai spune...eu sunt ca Stan Patitul si din nerabdare am taiat o data painea...nu prea s-a mai putut manca..si de atunci m-am invatat minte
superba ce sa mai si eu am facut intermediara a iesit extraordinar de buna si mai putin aspectuoasa de asta nici nu am postat-o ,insa un lucru cert ruxy ne-a impins pe toti cred la facut paine