Paine integrala cu fulgi de ovaz si seminte de in

de Pasiune pentru bucatarie in Piine, 11 Noi 2011 | 10105 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

11.11.2011, 18:12

sunt prima servita

MotanLaOale 1

11.11.2011, 19:05

danakarin 1

11.11.2011, 19:08

Bravo, asta da piine

mirela0911 1

11.11.2011, 19:27

ce gustoasa e painea

diaconta 1

11.11.2011, 20:18

parca-ti vine sa musti din poza

mena29 1

11.11.2011, 20:28

Ce pofta-mi faci de paine calda cu unt si cu gem

Rocsi 1

11.11.2011, 20:52

ce-mi mai place painea de casa

gaby_duceag 1

11.11.2011, 23:01

eu nu prea am facut paine .

MIUTA 1

12.11.2011, 00:05

gaby_gabytza 1

15.11.2011, 18:27

buna si sanatoasa

Simohy 1

29.02.2012, 17:00

ai scris mai sus ca e nevoie de praf de copt,dupa care ai scris la preparare ca se pune drojdie. pana la urma care se pune?

RuxyRux 1

29.02.2012, 18:04

Eu zic ca se pune drojdie si nu praf de copt ...se specifica in reteta ca se lasa la crescut), aluaturile cu praf de copt nu necesita dospire.

Cristi Roman 1

29.02.2012, 18:08

Imi place (12) .

Simohy 1

29.02.2012, 18:26

Da,atunci sa scrie cata drojdie se pune

RuxyRux 1

29.02.2012, 18:33

Ai dreptate, poate a gresit...e omeneste...numai bine iti doresc

Simohy 1

29.02.2012, 19:03

Da toti gresim ft faina reteta oricum.

Simohy 1

29.02.2012, 19:03

Numai bine si tie

Pasiune pentru bucatarie 1

29.02.2012, 20:23

7 g drojdie. Imi cer scuze ca am gresit, dar daca mai des fac prajituri in care folosesc praf de copt, a intrat in reflex.

Nu pot edita la reteta asa ca trebuie DROJDIE-7g

Simohy 1

29.02.2012, 20:48

Multumesc .Chiar acum o am in cuptor . imi place foarte mult cum arata Succes in tot ce faci

Pasiune pentru bucatarie 1

01.03.2012, 07:42

Simohy sper ca a fost buna! Te pup!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]